Riki

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0462 (M)
50-0462 (M)
Overige
Ja

Rikiiiii! Wat een lieverdje weer. Een vrolijk, speels en vriendelijk mix reutje! Hij is op dit moment zo’n 25 cm hoog maar de verwachting is dat hij ongeveer 45 cm hoog wordt. Hij heeft een geschatte geboortedatum van 1 maart 2022.
Riki is een superleuke en knappe pup. Blij om mensen te zien en te knuffelen. Het enige dat hij nog mist is een eigen mandje en een baasje die er alleen voor hem (en eventueel een ander hondenmaatje) is. Een baasje die hem de nieuwe dingen gaat leren die Riki nog niet weet want hij zit in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië en daar hebben ze helaas geen tijd om Riki op te voeden en hem dingen te leren.(06/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Riki

Riki

YTb_xBVbufc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu