Bila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2415 (M3)
50-2415 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldig leuke en lieve meisje heet Bila. Ze is nog een pup en terechtgekomen bij de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië, waar ze samen met andere hondjes in veiligheid mag opgroeien totdat zij klaar is voor de reis naar een eigen huisje. Op het moment dat Bila bij de andere hondjes werd gezet na aankomst bij de opvang, begon ze vrolijk met alle hondjes te spelen en was ze superblij dat ze bij soortgenootjes was. Hoe goed ze ook verzorgd wordt in de opvang in Roemenië, er gaat niets boven een eigen thuis, dus hopelijk mag ook de lieve Bila de reis naar een eigen baasje of baasjes binnenkort gaan maken, bij wie zij mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft en waar er dagelijks tijd is voor heerlijk knuffelen en spelen en bij wie zij voor de rest van haar leven mag genieten als geliefd en gekoesterd huishondje.
Bila is een leuk en sociaal hondje en ze gaat met alle soortgenootjes heel lief om.
Bila is een teefje met een geschatte geboortedatum van 30 januari 2024 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 27-30 centimeter.(04/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 30 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Bila

Bila

YMDQheg_cvM
Ogn4QravV6Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).