Aurora

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0955 (M)
50-0955 (M)
Overige
Ja

Een oude Husky Malamute dame kwam ook bij onze partner organisatie in Roemenië terecht. In dit geval heeft ze juist vorderingen gemaakt vanuit de situatie waar ze vandaan kwam. Haar baasje heeft haar namelijk haar 10 levensjaren vastgelegd aan een ketting en daarom was haar wereld maar enkele meters groot. In weer en wind moest zij zichzelf redden. Nu loopt ze dansend door de weide van het asiel met talrijke honden om haar heen. Voor Aurora is het een feestje, maar voor ons is het geen optie om haar hier haar oude dag te laten doorbrengen. Bij wie mag deze prachtige verschijning nog een kijkje nemen in het meest (normale) mooie leven waar zij welkom mag zijn?

Aurora is een Husky Malamute mix teef met een geschatte geboortedatum van 18 oktober 2012 en zij is ongeveer 45 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 18 oktober 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Aurora

Aurora

IoRwU13Cv9Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu