Ali

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1324 (M)
50-1324 (M)
Overige
Ja

Hoogzwanger en gedumpt voor een supermarkt! Dit is de korte geschiedenis die wij kennen van Ali! Gelukkig zag een lieve vrijwilligster van onze partnerorganisatie in Roemenië dit en heeft haar direct meegenomen zodat ze op een veilige plek haar jonkies kon werpen. Twee kleintjes werden er geboren en zij zijn inmiddels oud genoeg om hun eigen leventje te leiden. We zoeken voor lieve, sociale en vriendelijke Ali die ook nog eens goed omgaat met katten een liefdevolle plek waar ze de rest van haar leven mag blijven.
Ali is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 18 februari 2020 en ze is ongeveer 43 cm hoog.(02/23)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 februari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Ali

Ali

9PT6t5Ejpwg
EMT1NzC7hBs
ube6eQZ0KFQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu