Sanda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0844 (A)
50-0844 (A)
Overige
Ja

Wow wat een knappe toet heeft dit kleine meisje. Dit leuke knappe meisje, genaamd Sanda, is in Roemenië op straat gevonden samen met haar broertje en 2 zusjes. Maar gelukkig zijn ze naar onze rescue partner organisatie gebracht waar ze de juiste zorg kregen. Sanda is erg leuk, sociaal voor mensen en honden, speels, lief en komt ook snuffelen zodra de vrijwilligers er aan komen. Sanda heeft een wens en dat is dat zij binnenkort een forever home vindt. Wij zoeken dus een baasje die haar van alles wil gaan leren, bijvoorbeeld door een cursus te volgen, en die haar alle liefde en aandacht wil geven.

Sanda is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2022 en met een verwachte eindhoogte van circa 38 centimeter.(09/22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Sanda

Sanda

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu