Roxy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0676
10-0676
Onherleidbare mix
Ja

Dit prachtige en superleuke Portugese meisje is medio mei liefdevol geadopteerd door haar huidige baasje en ze heeft zich daar sinds die tijd al heel mooi ontwikkeld als huishondje. Het baasje schrijft dat Roxy werkelijk een schat van een hond is. Ze is super lief, vrolijk, zachtaardig, enthousiast en met een bescheiden karakter. Ze gedraagt zich zoals elke puber zich gedraagt; op een gezonde en leuke manier kattenkwaad uithalen. Knuffelen en geaaid worden vindt Roxy heerlijk. Ze kan zich soms wat onderdanig of onzeker opstellen naar bepaalde mensen, maar als ze vertrouwen van hen krijgt komt ze al gauw nieuwsgierig en blij naar hen toe en is het goed. Bij binnenkomst van mensen springt of blaft ze nog wel eens, hier wordt aan geoefend en dat gaat steeds beter meldt Roxy’s baasje.
Met andere honden tijdens het wandelen gaat het prima, in het begin kan Roxy soms iets angstig zijn maar als je haar vertrouwen geeft is het heel snel goed. Roxy speelt dan heerlijk met andere honden en geniet daar dan volop van. Het wandelen aan de riem doet Roxy heel keurig en ze is op een rustige manier heel goed te corrigeren als dat een keer nodig is. Ze snuffelt er buiten vrolijk op los, vindt molshopen erg leuk om in te graven en ze vindt speur spelletjes erg leuk en daar is ze ook goed in. Het is een energiek hondje wat graag gaat wandelen. Roxy kan zich ook prima vermaken met speeltjes of de bal en zit rustig bij je wanneer je bijvoorbeeld op de bank of aan tafel zit.
Mee in de auto gaat prima, Roxy zit dan lekker met haar snoet bij het raam en ze geniet van de reis. Ze heeft een mooie slanke bouw en een prachtig glimmende zwarte vacht, dit meisje is echt een plaatje om te zien.
Roxy is momenteel gewend mee te gaan naar een kleinschalig woonhuis voor mensen die dementeren en dit gaat prima. Roxy doet het heel goed en de mensen die daar wonen gaan goed met haar om en vinden haar prachtig en gezellig. Ze maakt bijna elk mens die ze er tegenkomt blij, meldt het baasje trots. Als Roxy alleen thuis is, is ze nog onzeker en mist ze vertrouwen in zichzelf of de leiding van iemand. Dit meisje moet dus nog geleidelijk aan leren om af en toe ook wat langere tijd alleen te kunnen zijn.
Thuis slaapt Roxy ’s nachts net buiten de slaapkamer, zodat haar baasje nog zichtbaar is en dan blijft ze de hele nacht netjes op haar kleed .
Door gewijzigde prive omstandigheden denkt het huidige baasje dat Roxy bij iemand anders gelukkiger zal zijn dan bij haar en dat gunt ze deze lieverd. We zoeken dus voor dit knappe meisje een nieuw fijn thuis, waar ze de tijd krijgt om verder te leren hoe het leven van een huishond in elkaar steekt en waar ze voor de rest van haar leven mag blijven. Roxy zou volgens het huidige baasje goed passen bij iemand die haar vertrouwen kan geven, goed naar haar kan luisteren en daarop in speelt, iemand die de tijd en rust heeft voor haar en er heerlijk op uit gaat met haar. Ook een grote tuin waar ze rond kan rennen en haar energie kwijt kan zal Roxy zeker waarderen.

Roxy kan bij haar huidige baasje al goed loslopen en luistert ook prima. Bij haar nieuwe thuis zal dit niet meteen kunnen en zal dit rustig opgebouwd moeten worden.

Roxy is een teefje met een geboortedatum van 10 november 2023 en ze zal circa 45 -50 centimeter hoog worden. (07/24)

Eindhoogte 45-50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Roxy

Roxy

GUvuHV4cRTw
Q8lYjM7mAiM
_ZbcxeVNS6I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).