Cara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2282 (M3)
50-2282 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit lieve pupje werd naar onze opvang in Roemenië gebracht door een bezorgde bewoner. Cara was doodziek toen ze kwam en ze heeft gevochten voor haar leven. Inmiddels is ze volledig gezond en huppelt ze vrolijk in de opvang.

Lieve Cara is een lief en blij puppenmeisje. Ze is sociaal enthousiast in haar omgang met alle andere honden in de kennel. Ze speelt graag met ze en doet dat respectvol. Maar Cara word pas echt heel blij als de vrijwilligers even tijd hebben om met haar te knuffelen. Lieve Cara is dol op de aandacht en liefde die ze van mensen ontvangt. Ze is dus onbevangen in haar omgang en gewoon een lieve blije pup. We hopen dat iemand haar na alles wat ze heeft moeten doorstaan de kans geeft op een liefdevol thuis. Dit meisje hunkert echt naar een eigen baasje.

Cara is een teefje met een geschatte geboortedatum van 25 december 2023 en ze zal circa 40 centimeter hoog worden.(03/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Cara

Cara

L1P40pKDNT8
x5mpvkTG0pc
vYqJatlO4mg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).