Bandit

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0720
10-0720
Onherleidbare mix
Ja

Bandit een superknappe vrolijke en vriendelijke jonge reu die geen fijne start in zijn leven heeft gehad. Hij is namelijk geboren in het dodingsstation van Portugal. Gelukkig hebben de vrijwilligers van onze partner in Portugal hem hieruit gehaald en kan hij bijkomen en ontspannen want hij is nu veilig. Maar nog steeds ligt hij niet op een zacht mandje bij een baasje die alle tijd voor hem heeft en de rust en het geduld heeft om deze knapperd te laten kennismaken met zijn nieuwe leven. Bandit is een heerlijke jonge knul die alles nog moet, wil en kan leren. Het mooie hiervan is dat de band met zijn nieuwe baasje hierdoor echt zal versterken. Hopelijk heeft u een plekje voor Bandit en wilt u hem begeleiden in de weg naar volwassenheid.

Bandit is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2023 en we verwachten dat hij ongeveer 40 cm hoog wordt. (04/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Bandit

Bandit

AnaUPGS8F20
_polJTbXAOc
IlOT6h5U4BI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).