Gereserveerd

Bosco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0784
50-0784
Onherleidbare mix
Nee

Lieve Bosco is een ontzettend leuk, vrolijk en knap hondje, dat heel graag leuke activiteiten onderneemt samen met zijn baasjes, zowel binnenshuis als buitenshuis.
Zijn huidige baasjes zijn dol op hem, maar vinden dat zij hem niet het actieve leven kunnen bieden wat juist zo goed bij hem past en waar hij zo van geniet en daarom hebben ze ons verzocht een fijne nieuwe plek voor hem te vinden. Waar actie is, daar is Bosco! Hij is enorm nieuwsgierig en wil graag ontdekken. Hij springt zo de auto in; op naar een nieuw avontuur! Ook wanneer hij andere honden ziet, wil hij graag even kennis maken. En ook al is hij zelf niet zo groot, Bosco vindt alle formaten honden leuk en is vooral benieuwd naar ze en zoekt dan vooral een mogelijk nieuw speelmaatje. Daarom vermoeden zijn baasjes dat hij erg blij zal zijn als er nog een hond in huis is, waar hij op de honden-manier nog e.e.a van kan leren. Bosco gaat ook goed op in een roedel zeggen zijn baasjes.
Hij houdt van rennen en ravotten en als hij lekker is uitgeraasd, wil hij thuis graag relaxen bij je op de bank of pakt hij zijn rust in zijn mand.
Bosco houdt van eten en is ook goed te paaien voor wat lekkers. Voor een heerlijk snoepje of snack wil hij zeker werken. Hij reageert enthousiast op trainen en pikt snel dingen op: dit kereltje wil zo graag!
Zijn huidige baasjes zeggen dat hij ontzettend lief is, maar geloven dat er een betere plek, een betere match voor Bosco moet zijn dan zij en gunnen hem dat. Hij zal heel blij zijn met een tuin waar hij lekker kan spelen en rondscharrelen. Bosco kent verschillende commando’s en gebaren en is erg nieuwsgierig en enthousiast, zowel naar andere honden als naar mensen. Ook zou Bosco een geweldige erfhond zijn volgens zijn baasjes. Hij zit thuis namelijk graag bij het raam en is alert op wat er om hem heen gebeurt. Hij blaft daarentegen niet veel. Alleen als er echt wat aan de hand is.
Voor Bosco zoeken we iemand met een fijne buitenruimte en waar bij voorkeur een andere hond of honden wonen, want een speelmaatje zou heel gezellig voor hem zijn .
Bosco is een reutje met een geboortedatum van 2 januari 2022 en hij is circa 39 centimeter hoog.

Eindhoogte 39 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 januari 2022
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bosco

Bosco

Dtn52S3dXLA
xDPQ2TMeIP0
mieu4KEPXhQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).