Nadia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2547
50-2547
Onherleidbare mix
Ja

Samen met hun moeder werden de kleintjes gevonden. Mama had goed voor ze gezorgd maar kon wel echt een veilige plek gebruiken. Gelukkig mocht mama met haar kleintjes naar een Foster in Roemenië. Maar voor Nadia kwam het geluk een stukje dichterbij want zij mocht verhuizen naar Nederland.

Daar verblijft zij bij een gastgezin, samen met haar soortgenootjes. Nadia is een blij en vrolijk meisje. Ze vermaakt zich door de dagen heen uitstekend. Lekker spelen en rennen met de andere hondjes. Of heerlijk even in het zonnetje een dutje doen. Maar Nadia is ook altijd heel blij als de foster tijd vrij maakt om met haar te kroelen. Dat zijn de geluksmomenten waar zij enorm van geniet. Bij het gastgezin zijn ze gestart met de zindelijkheidstrainingen het leren wandelen aan de riem. We hopen dat er snel iemand valt voor dit prachtige lieve moppie, want zeg nou zelf wie kan dit knappe snoetje nu niet weerstaan.

Nadia is een teefje met een geschatte geboortedatum van 2 maart 2024 en ze zal circa 43 centimeter groot worden.

Eindhoogte 43 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Nadia

Nadia

Vci7ZD9IdQo
w1CfuWhRjqU
j_VMMT2jgZc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).