Sandra

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2095 (M2)
50-2095 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Dit knappe meisje heet Sandra, een prachtige zwarte teef met een prachtige uitstraling. Haar mooie ogen stralen warmte en zachtheid uit. Sandra is niet alleen super sociaal en lief, maar ze kan ook uitstekend overweg met alle andere honden. Ondanks haar geweldige karakter, heeft het lot haar helaas naar het asiel geleid.

Als zwarte hond is Sandra helaas minder snel gekozen door adoptanten, en hoewel we geen duidelijke reden kunnen geven, lijken zwarte honden minder opgemerkt te worden. Wij hopen dat iemand de schoonheid en liefde ziet die Sandra te bieden heeft, want ze verdient het absoluut.

Dit meisje is namelijk zachtaardig, sociaal en aanhankelijk, Sandra is een waardevolle metgezel. Ze gedijt uitstekend in het gezelschap van haar kennelgenoten en bouwt ook moeiteloos een band op met de vrijwilligers.

Sandra is een gesteriliseerde teef met een geschatte hoogte van ongeveer 55 centimeter. Sandra heeft een geschatte geboortedatum van 18 januari 2021.(01/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sandra

Sandra

UK29jDXYkyA
Mzbk1hhxEZo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).