Max

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0196
40-0196
Overige
Ja

Max is een heel vrolijk en sociaal mix reutje van vijf maanden oud dat nu volop geniet in het gastgezin waar hij verblijft. Hij doet niets liever dan knuffelen met de mensen waar hij nu bij woont en spelen met de andere pup die er verblijft. Dit manneke gaat ook graag naar buiten, doet dan heel dapper zijn best om aan de riem te wennen. Hij vindt alles erg interessant en kijkt zijn ogen uit. Je moet alleen natuurlijk geen haast willen hebben met zo’n open manneke als Max is;). De volwassen honden die hij nu buiten ontmoet vindt hij nog wel spannend. Ook dat valt onder de opvoeding die Max nog moet krijgen om helemaal ingeburgerd te raken in ons land en om zich aan te passen aan ons idee over een huishond. Met benchtraining wordt in het gastgezin al goed geoefend; dat geeft Max de rust en regelmaat die hij nodig heeft. In een gezin met kinderen zal dat waarschijnlijk ook fijn zijn om Max zijn enorme liefde en enthousiasme wat in te tomen. Max is een erg mensgerichte en aanhankelijke pup, dus vanuit de band met de baas die daar de tijd en energie in steekt, doet deze knuffelaar vast alles wat van hem verwacht wordt.

Max is op dit moment 37 cm hoog. Zijn geschatte geboortedatum is 3 mei 2021, dus hij groeit nog wel even door.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Max

Max

3xxdJzYrMow
aFdDKD0RZRc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu