Max

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0490
10-0490
Overige
Ja

Deze ongelofelijk lieve knul heet Max. Max kwam veel te jong en met veel te veel pech in het staatasiel terecht in Portugal. Gelukkig viel hij op bij onze vrijwilligers en mocht hij intrek nemen bij ons in de opvang.
Max wordt omschreven als een ongelofelijke lieverd. Hij zoekt de vrijwilligers echt op om zijn dagelijkse dosis liefde op te halen. Hij kruipt dicht tegen de vrijwilligers aan en geniet zichtbaar van de aandacht die hij dan krijgt.
Als Max het niet te druk heeft met knuffels halen is hij erg druk met plezier maken met zijn soort genootjes. Max is een echte sociale lieverd en hij doet niet liever dan spelen met zijn vriendjes.
Hij geniet zo enorm van zijn leven nu hij niet langer in de kennel hoeft te verblijven en nu gunnen we hem dus zijn gouden mandje in Nederland. Een liefdevol huis waar Max oud mag worden en gelukkig mag blijven.

Max is een gecastreerde mix reu, geboren op 1 juli 2021. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 52cm.(04/22)

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Max

Max

PvKrhYKJ2Ko?feature=share
JqfXlct94Wk
KdJF8K0Lw3k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu