Max

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0379
10-0379
Overige
Ja

Eind 2021 mocht Max zijn geluk beproeven en de reis naar Nederland maken. Max woont sindsdien bij zijn huidige baasjes.
Max is een ongelofelijke lieverd. Max woont nu samen met drie kindjes en echt het zijn zijn beste vrienden. Hij ligt het liefst bij ze te kroelen en ook spelen met de kinderen vindt hij helemaal het einde. Zodra de kindjes op bed liggen zoekt hij de liefde van hun ouders op en zet hij de kroelsessies graag voort.

Max is onderdanig in het contact met andere honden, en dit heeft er in geresulteerd dat hij nu drie keer aangevallen is. Helaas heeft dat zijn zelfvertrouwen dusdanig beschadigd dat hij onzeker is geworden. Bezoek vindt hij nu maar spannend en ook het contact met andere honden vindt hij lastig. En dat terwijl lieve Max zo ongelofelijk graag wil. Dit is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een nieuw plekje voor Max. Een baasje waar minder vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen en iets meer rust is zodat Max opnieuw kan gaan leren.

Max is helemaal zindelijk en kan al keurig een aantal uur alleen zijn. Hij vindt wandelen heerlijk zolang hij dus niet overladen wordt met prikkels. We zoeken een baasje met tijd en onvoorwaardelijke liefde voor Max, een tuin zou hij ook echt heerlijk vinden.

Max is een gecastreerde mix reu geboren op 9 augustus 2021. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 55cm.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Max

Max

52f_6w_Ojhg
BxkbdQJbuKI
H5LzRxYaITk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).