Puck

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0926 (M)
50-0926 (M)
Overige
Ja

Dit is Puck! Een lieve meid met een ondeugend koppie. 1 Oortje omhoog en 1 oortje omlaag en dan die mooie bruine ogen! En dan hebben we het nog niet over de kleine onderbite gehad! Hoe vertederend is ze? Puck is samen met haar broertjes en zusjes in de opvang in Roemenië terecht gekomen. Zij hebben inmiddels allemaal een eigen mandje gevonden en Puck is de laatste uit het nest zonder eigen mandje! En haar gunnen we het ook zo! Puck heeft een geschatte geboortedatum van 10 oktober 2021 en ze is ongeveer 38 cm hoog.(10/22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Puck

Puck

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu