Lia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2450 (M3)
50-2450 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Lia! Een superlief en zeer knap meisje. Haar aandoenlijke en vertederende koppie straalt een beetje wanhoop uit want dit meisje wil zo graag een eigen baasje, en veel meer aandacht dan dat ze nu krijgt, ondanks dat de vrijwilligers van onze partner organisatie hun best doen, zitten er te weinig uren in een dag en zijn er veel te veel honden.
Regelmatig stoeit dit leuke meisje met haar vele kennelgenootjes en daar geniet ze zichtbaar van. Lia is een lief en sociaal meisje dat niet in een asiel hoort. Hopelijk komt er spoedig een baasje die haar niet verder wil laten opgroeien in het asiel maar in een warm “thuis” en haar laat kennismaken met hoe de rest van haar leven eruit zal gaan zien.
Lia is een teefje met een geschatte geboortedatum van 3 februari 2024 en we verwachten dat ze ongeveer 40 cm hoog zal worden.(05/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Lia

Lia

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).