Lia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0297
10-0297
Overige
Ja

Dit meisje woonde samen met haar vriend Snow in een huis. Ze hadden beide een baas tot het noodlot toesloeg. Door privé omstandigheden verloor hun baas alles wat vast was in het leven en kwam met zijn twee honden op staat te staan. Dit leven eiste zijn tol en hun baasje was na maanden zwerven de wanhoop nabij, hij kon niet langer voor zichzelf zorgen, laat staan voor zijn honden. Lia en Snow hebben al die tijd niets dan oneindige trouw laten zien, waar hun baasje ook ging, hoe onmogelijk ook de omstandigheden waren, ze waren altijd aan zijn zijde. De politie greep in en Lia en Snow belande in het staatsasiel. Een wereld die voor Lia loodzwaar was, ze begreep maar niet waarom ze opgesloten zat, wat ze had misdaan?Tot overmaat van ramp werd er bij haar ook nog eens leishmania geconstateerd. Lia zou het staatsasiel zeer waarschijnlijk nooit meer verlaten. Toen de vrijwilligers haar en Snow zagen, de wanhoop bij deze dieren konden ze niet anders dan ze meenemen naar onze foster in Portugal. Daar laat Lia haar gouden karakter dagelijks zien aan de vrijwilligers. Lia is een enorme lieve sociale gezellige en vrolijke dame. Ze kan met iedereen en alles geweldig overweg en duidelijk is dat ze gewend is aan mensen en het leven in een huis. Ze wandelt braaf mee aan de riem en luistert goed. Dit meisje hunkert echter wel een baasje, een plekje en een thuis.

Lia is een gesteriliseerde mix teef van circa 47 centimeter hoog en met een geschatte geboortedatum van 28 november 2019.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 28 november 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Lia

Lia

cpUpiO1mpew

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu