Guppy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0545 (M)
50-0545 (M)
Overige
Ja

Het “lachende” hondje Guppy! Vol aanbidding kijkt ie je aan als je hem wat aandacht geeft! Guppy houdt nog steeds van mensen ondanks dat ook hij gedumpt door hen! Gedumpt in een verlaten gebied maar gelukkig opgemerkt door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië.
Guppy is een vriendelijk, sociaal en vrolijk mannetje naar mensen en zijn kennelgenootjes. Guppy is helemaal reisklaar en kan niet wachten tot hij mag vertrekken naar zijn eigen mandje!
Guppy is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 1 november 2021. De verwachting is dat hij rond de 37 cm hoog zal worden.

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Guppy

Guppy

/sSDQ8oVk6FQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu