Bambi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0452 (M)
50-0452 (M)
Overige
Ja

Bambi! Zo jong nog maar en al verschrikkelijk veel meegemaakt, maar ook zo dapper en een doorzetter!
Drie maanden oud was ze toen ze bij onze partnerorganisatie in Roemenië terecht kwam. Maar nu verblijft ze al een tijdje bij een gastgezin in Nederland.
In Roemenië heeft ze distemper en parvo gehad. Ze is heel ziek geweest en kreeg een verschrikkelijke wond aan haar poot waardoor deze geamputeerd moest worden! Maar deze dappere jonge dame gaat gewoon door met blij, vrolijk en sociaal zijn. Ze is vriendelijk naar andere honden, katten vindt ze nog maar rare wezens. In het opvanggezin is gestart met de zindelijkheid en slaapt ze door in de nacht. Het wandelen buiten is de ene keer wat spannender dan de andere keer, drukte daar houdt ze niet zo van. Het lopen op zich doet ze goed want dan loopt ze met trots op haar hondensnuit. Voor Bambi zoeken we een thuis met een tuin zodat ze lekker kan snuffelen en waar ook een andere stabiele hond aanwezig is en natuurlijk een baas die haar alle ruimte geeft om zich te ontwikkelen.

Bambi is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 15 januari 2020 en ze is ongeveer 47 cm hoog.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 januari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Bambi

Bambi

NYmshvhzSFo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu