Finn

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9682
20-9682
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Dit is Finn, een mix Mastin reu van 2 jaar oud (geschatte geboortedatum is 15 september 2019). Een lekkere wat lompe knul die is uitgegroeid naar 70 cm schofthoogte en 40 kg. Voor de liefhebbers van een flinke hond dus met een mooi aanhankelijk hart.

Het Mastinbloed in Finn maakt deze knul tot een trouwe hond die zich hecht aan gezin en huis en haard. Hij is een fijne aanhankelijke hond die graag in je nabijheid en een knuffelaar is, maar heeft ook een zekere zelfstandigheid in zich. Finn is vrolijk en opgeruimd van aard, doet graag ontspannen kwispelend zijn inspectierondjes door de tuin. Hij gaat ook graag mee op stap met de auto. Ook met andere honden is Finn een heerlijk ontspannen sociale vent, zowel met reuen als met teven. En ook met katten gaat deze lieverd heel goed om al is het soms wat lomp.
Finn houdt van rust. Op onverwachte gekkigheid in zijn huis zit hij minder te wachten, merkt het gezin met veel tienerbezoek waar Finn nu verblijft. Een wat rustiger huishouden of een thuis waar Finn een rustige eigen ruimte kan worden geboden waar hij zich kan afzonderen van bijvoorbeeld bezoek, zou heel goed passen bij deze grote schat.
Dus we zijn voor hem op zoek naar een plekje waar niet teveel prikkels zijn , een tuin aanwezig is en mensen die ervaring hebben met het ras .

Eindhoogte 70 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 september 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Finn

Finn

es4yRcTNe94
XyIcesA7h8E

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu