Faith

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-2330 (M4)
50-2330 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Update 05/24:  Inmiddels gaat het een stuk beter met Faith. Ze is naar de dierenarts geweest en de tumor is verwijderd door middel van een injectie. Ook haar huid ziet er nu een stuk beter uit. Deze bejaarde, maar o zo lieve dame zou graag haar laatste stukje van haar leven nog in liefde willen doorbrengen.

Je hebt zwaar en zwaar, nou extreem zwaar dat heeft Faith het zeker. Je hele leven heb je een baas gehad en dan overkomt je iets vreselijks. Je baasje waar je zo trouw aan was komt te overlijden en dan ben je ineens alleen.
Door de buurvrouw van je overleden baasje ben je een aantal weken geleden afgegeven bij onze rescue partnerorganisatie en daar wacht je op een nieuw baasje. Je hebt de hoop bijna opgegeven want je zondert je af van de rest.
Faith hebben we je genoemd omdat je toch moed moet blijven houden. Dit ontzettend lieve meisje met een immens zacht karakter met een afgesneden oor, wat er volgens de Roemenen bij hoort. In je nek heb je een tumor. Zij hoort op de leeftijd van 11 jaar niet meer te verblijven in een opvang in Roemenië maar bij een lief baasje in Nederland of België. In een huis waar je mag je genieten van alle goeie dingen van het leven. Wie gunt dit meisje nog mooie jaren met veel liefde en genegenheid?

Faith is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 8 april 2013 en een eindhoogte van circa 55 centimeter. (04/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 8 april 2013
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Faith

Faith

M3XkvfSK158
ZC7vgUFT3vk
QEOQoxA9Ass

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).