Coco

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2413 (M1)
50-2413 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Ook deze lieve dame van middelbare leeftijd zou zo graag naar een eigen thuis willen vertrekken. Naar een huis waar ze geliefd is en waar ze het fijne huisgenootje mag zijn wat ze volgens ons is. Dit bescheiden meisje, Coco is haar naam, leeft al 5 jaar in de opvang in Roemenië waar ze op 2-jarige leeftijd belandde en gaat daar met alle honden en mensen rustig en respectvol om. Toen vrijwilligers uit Nederland de opvang bezochten zagen ze dit lieve meisje kalm liggen, ze vroeg niet om aandacht maar toen ze toegesproken en gefilmd werd was het aan haar korte kwispelende staartje te zien dat ze die aandacht eigenlijk wel heel erg leuk vond. We gunnen haar die liefdevolle aandacht dagelijks, samen met gezellige wandelingetjes met haar baasje en daarna zo’n lekkere warme mand of zacht kussen, waar ze al die jaren al zonder moet doen. We hopen dat deze lieverd de reis naar een eigen thuis mag gaan maken en mag ontdekken hoe ontzettend fijn het leven als huishond kan zijn.
Coco is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 27 april 2017 en ze is ongeveer 50 cm hoog.(04/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 april 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Coco

Coco

Hxh7Ywd_VTI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).