Duncan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2230 (M1)
50-2230 (M1)
Overige
Ja

Deze arme knul kijkt nog wat gelaten, alsof hij niet weet wat hem overkomt, en dat begrijpen we. Hij was net als zo veel andere honden ondergebracht in een groot staatsasiel in Roemenië en na verloop van tijd slapen ze daar honden in als ze nog niet zijn geadopteerd. Dat was ook het akelige lot van dit lieve mannetje. Gelukkig kwam iemand van onze partnerorganisatie in het staatsasiel en heeft een groepje honden meegenomen naar de eigen opvanglokatie, zodat het inslapen voor deze honden in ieder geval was afgewend. Nu zijn we dus op zoek naar een fijn baasje voor Duncan, want zo hebben we hem genoemd. Het kan zijn dat dit mannetje nog geen huiselijk leven gewend is, dus we hopen een baasje voor hem te vinden, die hem in alle rust en veiligheid gaat helpen ontdekken hoe fijn het leven van een huishondje kan zijn. We gunnen hem een liefdevol thuis, waar hij voor de rest van zijn leven als gezellig maatje mag blijven.
Duncan is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 18 augustus 2018 en hij heeft een hoogte van 45 cm.(02/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 augustus 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Duncan

Duncan

oKBMNbWeXnE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).