Micha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0740
20-0740
Overige
Ja

Samen met hun moeder werden deze kleintjes gevonden. Amper een paar dagen oud. Gelukkig nam een lieve dame de geweldige galgo mama en de kleintjes mee. Inmiddels zijn deze knappe galgo mix pupjes helemaal gezond en klaar om te reizen. Hun zachtaardige lieve mama heeft ook een thuis en de kleintjes zouden ook niks liever dan een geweldig thuis willen. Kleine Micha is een lief en sociaal meisje. Zij vindt het leven een groot feest en rent, ravot en speelt graag met haar broertjes en zusjes. Ook met andere honden kan zij prima overweg. Micha verblijft bij een foster gezin in Spanje. Zij is een vriendelijke en aanhankelijk meisje dat geniet van menselijke aandacht. We weten dat haar moeder een lieve en zachtaardige prachtige galgo dame is. Haar vader is onbekend.

Micha is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 9 januari 2023 en zij zal vermoedelijk circa 55 centimeter hoog worden.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Micha

Micha

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).