Tanky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0380 (M1)
50-0380 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Tanky is een knuffelbeer, lekker zittend in je armen geniet hij van de aandacht! Ondanks dat hij op straat is geboren onder barre winterse omstandigheden is hij lief. En gelukkig veilig nu, veilig bij de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Als klein mini pupje werd hij door één van de verzorgers mee naar huis genomen, dit omdat hij een echte acrobaat was en uit elke kennel wist te klimmen. Hij kwam in kennels terecht waar hij beter nog niet kon verblijven met grotere honden en het gevaar dat hij kwam te vallen en een pootje zou breken was erg groot. Helaas had Tanky na enige tijd in huis te hebben verbleven, nog geen adoptant en moest hij toch weer terug naar het asiel zodat er plek kwam voor andere kwetsbare hondjes. Het huiselijke leven kent Tanky dus enigszins, daarom zou een eigen plekje in een liefdevolle omgeving zeer prettig voor hem zijn. Een plekje waar hij zichzelf mag zijn en mag opgroeien tot een evenwichtige hond. Tanky is vriendelijk en sociaal tegen mensen en andere honden.

Tanky is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 oktober 2021 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 48 cm.(06/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tanky

Tanky

M_sFuj-XGSs
r8os_pXHvmg
oJpwBs9BtdA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).