Pluto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0385
10-0385
Overige
Ja

Na jaren in een huisje te hebben mogen gewoond werd dit kleine guitige mannetje zonder pardon in het staatsasiel gedumpt. Daar snapte kleine Pluto niks meer van de wereld. Gelukkig zagen de vrijwilligers dat dit mannetje het slecht trok in het asiel en namen hem mee naar onze foster in Portugal. Voor Pluto was dat echt zijn redding. Eindelijk verlost van de tralies en weg uit de betonnen kennel die voor hem als een gevangenis voelde. Bij de foster kwam de grappige vrolijke kant van Pluto weer heel snel naar boven. Pluto is een super sociaal en aanhankelijk vriendje die het heerlijk vindt om bij mensen te zijn. Lekker wandelen, kroelen en bij de vrijwilligers zijn is iets wat hij het liefste doet. Ook met de andere honden kan hij prima overweg. Hij is speels en heeft een sociaal en open karakter. Lieve Pluto hunkert naar een eigen thuis en een baasje waar hij voor altijd mag blijven.

Pluto is een gecastreerd reutje van circa 30 centimeter hoog en met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2014.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Pluto

Pluto

km3-U50WTXA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu