Wanda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1238 (M)
50-1238 (M)
Overige
Ja

Nog net voordat 2024 aanbrak vonden mensen van onze partnerorganisatie in Roemenië dit kleine meisje, in de steek gelaten, in de kou. Gelukkig hebben ze zich ook over haar ontfermd en wordt ze nu opgevangen bij een foster in Roemenië, waar ze in alle veiligheid kan groeien totdat ze oud genoeg is om naar haar forever home af te reizen. Wanda is inmiddels oud genoeg en klaar voor de reis naar haar eigen thuis. Een reis die ze hopelijk mag maken, naar een thuis waar zij in alle veiligheid bij haar nieuwe baasje kan gaan genieten van een fijn leven als huishondje en alles mag gaan leren wat een pup zoal nog te leren heeft. Wanda is een leuk, mooi en superspeels hondje en ze gaat heel goed om met haar soortgenootjes en de katten die bij het gastgezin in huis wonen. Ook geniet ze volop van de aandacht van haar foster en van het spelen met de andere hondjes.
Wanda is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 4 november 2023 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 40 centimeter (01/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Wanda

Wanda

kWFFaGeZ1h8
U72zH9wwsQk
99_6OeIxA3Q

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).