Sara

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2411 (M5)
50-2411 (M5)
Onherleidbare mix

Dit lieve meisje zoekt een thuis waar ze voor altijd welkom is. Een plek waar ze lekker kan genieten op een zacht warm kleedje of in een mandje. Mag ze bij jou komen wonen met haar lieve karakter en weet jij jouw hart te laten veroveren door dit meisje? Sara is zwervend op straat gevonden door de vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië. Ze verblijft nu in een huiselijke omgeving waar ze met respect omgaat met de andere katten die daar verblijven. Naar de vrijwilligers toe is ze een beetje verlegen. Je moet eerst haar vertrouwen winnen en dan komt ze naar je toe om even te knuffelen. Voor haar zoeken we dan ook een baasje die haar daarvoor de tijd gunt. Een baasje die haar leert te vertrouwen op de mens.
Sara is een gesteriliseerde poes met een geschatte geboortedatum van 20 april 2022. Haar hoogte is ongeveer 25 cm.(04/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Sara

Sara

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).