Mica

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1872 (M3)
50-1872 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is Mica met zijn prachtig grotere oren! Mica is ook als klein en jong hondje gevonden langs de kant van de weg. Zijn kennismaking met zijn nieuwe vriendengroep is goed verlopen. Dit leuke, vriendelijke en sociale mannetje weet hoe het hoort! Niet te stoer of dominant gedrag laten zien want dan vinden de andere honden je niet leuk! Maar Mica hoeft zich geen zorgen te maken want hij is gewoon een heerlijk ventje! We hopen dat er ook voor Mica een baasje zal opstaan die hem op een verantwoorde en geduldige manier laat wennen aan zijn nieuwe leven. Mica zou vanaf de laatse week van november naar Nederland kunnen afreizen.
Mica is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 25 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm.(10/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Mica

Mica

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).