Rover

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1408 (M)
50-1408 (M)
Overige
Ja

Graag stellen we u voor aan Rover. Een echte hartendief! Samen met zijn soortgenoten verblijft hij in een Roemeens asiel waar momenteel ontzettend veel honden verblijven. Onze collega’s in Roemenië hebben zoveel werk aan het onderhouden en de verzorging van alle asieldieren dat het er behoorlijk bij in schiet om de nieuwkomers goed te kunnen observeren. Hierdoor vertrokken vrijwilligers vanuit Nederland om aan de slag te gaan en dat is een heel karwei. Vooral als je een (tijd)rover aantreft die dol is op aandacht! Wie wil de zorg over Rover over nemen?

Rover is een reutje met een geschatte geboortedatum van 12 augustus 2022 en hij wordt ongeveer 45 centimeter hoog.(03/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Rover

Rover

_VJqAx0gLWk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu