Frank

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2272 (M1)
50-2272 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Deze lieverd werd in het staatsasiel gedumpt. Een plek waar maar zelden honden weer vertrekken, voor Frank zou dit zijn dood betekenen. Hij is namelijk niet gezegend met schattige fluffige looks en hij is ook niet klein. Maar deze jongen had werkelijk niks gedaan, hij is alleen maar lief dus dit konden we niet toelaten.

Inmiddels is Frank veilig bij onze partner rescue in Roemenië. Frank is een sociale lieve en zachtaardige knul. Hij heeft een bescheiden en vriendelijk karakter. Hij cijfert zichzelf een beetje weg en vraagt vooral niet teveel aandacht. Frank wil namelijk alles behalve lastig zijn. Met andere honden gaat hij genoegelijk om. Hij is respectvol en kalm. Frank is een hond die heel makkelijk vergeten word, dat is hij namelijk gewend… vergeet te worden. We hopen toch dat er iemand is die deze zachtmoedige knul een thuis wil bieden.

Frank is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 5 maart 2021 en hij is circa 55 centimeter hoog. (03/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 6 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Frank

Frank

72qlL3uqSBU
z_THlhKmMaQ
jmbACia3xS8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).