Lily

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0492
20-0492
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Dit mix Mastin teefje van ruim vier maanden oud heet Lily. Ze heeft het prima naar haar zin in het gastgezin en doet het daar erg goed. Ze stelt zich erg open op naar de andere honden die er leven en ook met de katten en de kinderen die er langskomen gaat ze heel goed om. Een erg sociaal hondje dus, deze leuke pup. Haar (ruwer behaarde) zusje Clover verblijft ook in het gastgezin en Lily laat zich zien als de meest stoere van de twee, degene die het voortouw neemt en zich meer laat gelden. ’s Nachts en als ze even alleen moet blijven dan is Lily rustig. Ze ligt dan in de bench en is dan natuurlijk niet echt helemaal alleen, want samen met de andere honden. Bij de overgang naar haar vaste thuis zal dat natuurlijk wel wennen worden, net als dat al het andere voor haar weer nieuw zal zijn. Buiten wandelen is in dat opzicht nu ook nog uitdagend voor Lily. Dat ze buiten haar behoeftes moet doen, snapt deze knapperd al wel goed. Voor een baas met tijd, veel liefde en een warme mand, zal Lily zich maar al te graag aanpassen en uitgroeien tot een heerlijke huishond. 

Lily is nu 40 cm hoog. Haar geschatte geboortedatum is 10 juni 2021. Ze groeit dus nog wel een stuk door. 

Eindhoogte 50 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Lily

Lily

dyy6lF0mQfQ
3tC2n3JY0lE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu