Nina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0581
20-0581
Overige
Ja

Nina is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 9 juli 2021 en is ca 37 cm hoog, zij zal nog wat groeien. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 46 cm zijn.

Samen met haar moeder Sterre, broertje en zusjes kwam zij in het asiel terecht. Ondanks dat het asiel geen goede plek is voor pups is Nina een vrolijke, enthousiaste, vriendelijke en spontane pup naar mensen toe. Met haar mama, broer en zusjes vermaakt zij zich prima in de kennel en wordt dolblij van een beetje menselijke aandacht.

Nu Nina groot genoeg is mag ze op zoek naar een eigen familie inclusief een warme, liefdevolle mand. Wie of wie wil deze leukerd een fijne plek geven?

Eindhoogte 46 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Nina

Nina

gawgWWw5rCs
44Ip5Uh9W6o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu