Nelly

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1137 (M)
50-1137 (M)
Overige
Ja

Met de huidige Hollandse temperaturen zou je elke hond wel een warm thuis willen geven. Maar Nelly is in zo’n hulpvraag wel een speciaaltje. Zwarte hondjes blijken niet de trend te zijn maar desondanks heeft ze wél een geweldig karakter. En wij willen voordat dat benadrukken! Hoe belangrijk is haar prachtige zwarte vacht samen met een gouden karakter. Ze leeft momenteel probleemloos in een groot, open veld met een grote roedel. In weer en wind en voornamelijk de ernstige kou dit zich momenteel afspeelt. Nelly heeft een veilige plek nodig, een warme mand waar ze kan uitrusten en een lieve baas die voor haar zorgt. Wie heeft er een plekje over voor dit leuke meisje?

Nelly is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum 9 december 2020 en is ongeveer 40 centimeter hoog.(12/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Nelly

Nelly

_9sc5mmuFUA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).