Marley

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0310
40-0310
Overige
Ja

Marley! Wat een prachtig reutje! Waarom hebben ze jou gedumpt op een plek om te sterven! Klein en onschuldig is hij. Marley heeft een geschatte geboortedatum van 5 juni 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm. Lief, leuk, vriendelijk en sociaal is deze knapperd en hij zou dolgraag een eigen mandje willen met een baasje dat hem lekker vertroetelt en hem alles wil leren zodat hij een fijne, trouwe en stabiele volwassen hond gaat worden. Helaas beschikt de foster, waar ze nu verblijven, niet over een veilige tuin waardoor ze momenteel gevaar lopen om te ontsnappen. De asielen zitten ook vol op het eiland. We hopen dan ook echt dat hij snel naar een lieve baas mag vertrekken.(10/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 5 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Marley

Marley

64YjjytbChY
6u3UQuydjUM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu