Eline

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0772 (M)
50-0772 (M)
Overige
Ja

Soms wordt je hart extra geraakt bij het zien van een hond! Eline in dit geval. Smekend en verloren kijkt ze je aan. Aan haar blik is te zien dat een asiel geen goede plek is voor pups. Straks koud en nat in de buitenlucht zal zij zichzelf moeten verwarmen, terwijl haar soortgenootjes in een ander land wel een veilige en droge plek hebben. Wij zoeken daarom voor haar een fijne plek waar ze liefde en tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven, want ze is natuurlijk nog niks gewend in haar jonge leventje. Ze is namelijk zwervend op een verlaten veld gevonden door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Dit mooie, zachtaardige meisje is vriendelijk, sociaal en klaar voor haar reis naar haar forever mandje. Eline is een mix teefje met een geschatte geboortedatum 2 mei 2022. Haar verwachte eindhoogte is ongeveer 42 cm.(09/22)

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Eline

Eline

24mYqJ-vZ4o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).