Damita

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0851 (M)
50-0851 (M)
Overige
Ja

Ieniemieni Damita. Haar eindhoogte wordt geschat op 20 cm! Dit kleine leuke teefje met een geboortedatum van 1 januari 2022 is op zoek naar een plekje waar ze de tijd en de ruimte krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven. Een huiselijke omgeving is haar namelijk onbekend. Oplettende mensen zagen haar samen met haar zusje zwervend op straat, achtergelaten om dood te gaan. Gelukkig zijn ze veilig en zitten ze in de overvolle opvang in Roemenië. Damita heeft inmiddels al haar entingen gehad en is klaar voor haar reis naar haar eigen warme mandje. Hopelijk lukt dit voor de erge sneeuw en kou losbarst in Roemenië. Ze is lief, klein en sociaal!

Eindhoogte 20 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Damita

Damita

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu