Betty

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2188 (M5)
50-2188 (M5)
Overige
Ja

Bij een begraafplaats in Roemenië is deze kleine knapperd gevonden door een jong meisje. Het hondje liep daar moederziel alleen. Gelukkig kon het meisje de nog jonge en sociale pup vangen en is Betty, want zo is ze genoemd, van de straat gered en naar de opvang van onze partnerorganisatie gebracht.
Ze wordt nu veilig in huiselijke kring opgevangen, maar dat kan niet blijven duren en het zou toch echt enorm fijn zijn als Betty naar haar eigen thuis mag verhuizen voordat ze naar de grote en drukke opvanglokatie moet vertrekken. Dit lieve en sociale meisje wil dolgraag naar een eigen baasje, waar zij in alle veiligheid mag gaan genieten en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft. Waar dagelijkse knuffelpartijen, gezellige wandelingen en een zachte mand op haar wachten. Betty is een knap hondje dat prima overweg kan met haar soortgenootjes en volop geniet van de aandacht die ze nu krijgt. De verzorgers geven aan dat Betty heel erg lief en rustig is. We hopen dat dit lieve meisje binnenkort naar dat eigen mandje mag verhuizen.
Betty is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 16 november 2023 en zij heeft een verwachte eindhoogte van 30 – 35 centimeter.(02/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 november 2023
Ter adoptie

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Betty

Betty

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).