Betty

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0458
20-0458
Overige
Ja

Betty is een mix teefje van ongeveer 38 cm hoog. Zij heeft een geschatte geboortedatum van 24 augustus 2019. Betty is met haar pups in het asiel terecht gekomen. Ze is nog wat verlegen maar ziet aan haar pups (die enthousiast naar mensen zijn) dat ze niet meer bang hoeft te zijn. Ze is nieuwsgierig maar twijfelt nog een beetje. Inmiddels zijn haar pups oud genoeg om zonder haar verder te kunnen en is het tijd om een liefdevolle mand voor mooie Betty te zoeken zodat zij ook de rust in haar leven krijgt en er nu voor haar gezorgd gaat worden in plaats van dat ze moet proberen te overleven. (08/21)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Betty

Betty

sVk3dHZwXa4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu