Viper

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0180
30-0180
Overige
Ja

Sommige hondjes springen meteen in je hart, Viper is zo’n hondje. Dit waanzinnig lieve zachtaardige mannetje is als klein pupje samen met zijn mama, zijn broertjes en zusjes gedumpt. In de bosjes probeerde mama te overleven met haar kleintjes. Ze waren er slecht aan toe. Gelukkig vond onze foster op Curaçao haar en nam haar en de kleintjes mee. Daar was Viper eindelijk veilig. Inmiddels is Viper bij een opvanggezin in Nederland en daar vertederd dit mannetje enorm. Viper is een bescheiden ietwat verlegen mannetje. Het is bijna ontroerend om te zien hoe hij soms denkt dat liefde en aandacht niet voor hem is. In Curaçao al liet hij altijd zijn broertjes en zusjes voorgaan. Overal wachtte hij af tot het zijn beurt was. Lieve Viper is zo dankbaar dat er nu van hem gehouden word. Hij lijkt het soms nog steeds niet te begrijpen dat hij er gewoon mag zijn! Dat zijn foster hem belangrijk, lief, leuk, geweldig, grappig en braaf vindt. Met de meest innemende blik kijkt hij ze aan, alsof hij dankjewel wil zeggen. Lieve Viper is een rustige lieverd. Hij is sociaal naar de andere honden in de opvang. Viper heeft ook echt een hondenmaatje nodig om zich aan op te trekken. Mensen begroet hij met een enthousiaste kwispel maar kijkt daarbij wel de kat uit de boom. Viper wil namelijk niet tot last zijn. Als het ijs gebroken is, houdt dit mannetje oneindig veel van je. Lieve Viper vindt rondscharrelen in de tuin heerlijk. Viper verdient het allerbeste baasje én hondenmaatje, want dit mannetje is de meest trouwe vriend voor het leven.

Viper is een reutje met een geschatte eindhoogte van circa 50 en met een geschatte geboortedatum van 6 maart 2021.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Viper

Viper

utoz83h4kAg
5ifw2BKhmog

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu