Gereserveerd

Truus

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1072 (M)
50-1072 (M)
Overige
Nee

Niemand kan toch dit knappe toetje weerstaan. Dit lieve kleine meisje is Truus en verblijft op dit moment bij een gastgezin in Nederland. Bij het gastgezin verblijft ze met een andere hond en 2 kinderen. Het gastgezin geeft aan dat ze het heel goed qua zindelijkheid, slaapt lekker door in de nacht en loopt netjes mee aan de riem. Het is een echte knuffelkont als je op de bank gaat zitten kruipt ze het liefst boven op je. Het is een rustig hondje en heel erg op de kindjes gesteld vooral de dochter van het gastgezin vindt ze erg leuk om bij te liggen. Wij zoeken voor haar een baasje die ook van knuffelen houdt en met haar samen de wereld wil verkennen.

Truus is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 30 juli 2022 en haar verwachte eindhoogte zal circa 35 centimeter zijn

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Truus

Truus

j_DGPgIlVsU
QUu4UJTHK0w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu