Toto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1070 (A)
50-1070 (A)
Gezelschapshonden
Ja

Dit leuke Maltezer mix mannetje moest er ook aan geloven. Zijn baasje vertrok naar een ander land en kon Toto daar niet meer bij gebruiken. Als trouwe viervoeter werd hij schaamteloos bij een dierenarts afgezet en die moest het maar uitzoeken. De dierenarts nam contact op met onze partner organisatie in Roemenië en uiteraard zijn ze hem gaan halen. Het asiel zit momenteel al zo vol, maar continu verleggen we onze grenzen voor zo’n wanhopig beestje dat net zo goed een warm en veilig thuis verdient.

Toto is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 16 maart 2020 en is ongeveer 35 centimeter hoog.(11/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Gezelschapshonden
Urgentie Niet
Geboorte 16 maart 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Toto

Toto

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu