Toca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
Monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0108 (A)
50-0108 (A)
Overige
Ja

Lieve zachtaardige Toca, ze kwam een aantal maanden geleden de opvang binnen in Roemenië. Toca is een grappige verschijning met haar lange stevige lijf en korte poten. Ze lijkt wat op een basset. Toca is een rustige dame. Ze is ongelofelijk lief en dol op knuffels. Het liefst ligt ze bij je op schoot, maar dan is ze wel wat zwaar!

Toca woont al een tijdje in een gastgezin in Nederland en hier komt ze steeds meer uit haar schulp. Ze loopt netjes aan de riem en kent een paar commando’s, zoals zit en poot.

Toca is zindelijk, rustig in huis en sloopt niets. Ze kan samenwonen met andere honden, maar het belangrijkste is een baas waar ze niet veel alleen hoeft te zijn. Toca houdt van gezelligheid! Samenwonen met kinderen kan als de kinderen niet te druk zijn en Toca met rust laten als Toca geen zin heeft in aandacht. Katten moeten stevig in hun schoenen staan, anders zou Toca ze kunnen gaan zien als speelgoed.

Toca is in het gastgezin al aan het afvallen (ze weegt nu zo’n 20 kilo). Ze mag nog wat meer gewicht verliezen en conditie opbouwen door te wandelen. Toca houdt van snuffelen en liggen in de zon. Een tuin zou dan ook heel fijn zijn. Toca kan geen traplopen.

Toca is een gesteriliseerde mix teefje geboren op 10 oktober 2016. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 40cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 oktober 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Toca

Toca

cXdiiU0MzhM
OAWnNKwv6uY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu