Tiger

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0579
10-0579
Overige
Ja

En daar hebben we Tiger, u begrijpt natuurlijk hoe wij aan deze naam komen, door zijn prachtige strepen in zijn vacht. Tiger oogt als een hele grote stoere kerel maar niets is minder waar. Deze knapperd is voornamelijk een lieve en zachtaardige goedzak die zich goddelijk laat verwennen op de Quinta waar hij momenteel verblijft in Portugal. Hoe zijn vorige leven eruit zag is voor ons onbekend, na een noodoproep door 1 van de asielen in de omgeving zijn de vrijwilligers er gelijk naar toe gegaan om te kijken of ze iets kunnen betekenen. Tiger viel uiteraard direct op door zijn opvallende vacht maar zelf is hij vooral heel bescheiden en zet zichzelf op de laatste plaats. Op de Quinta verblijft hij in een gemengde roedel waar hij respectvol met alle honden en vrijwilligers omgaat.

Tiger is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2022 en hij wordt ongeveer 68 centimeter hoog.(02/23)

Eindhoogte 68 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Tiger

Tiger

h3f5aqIVqVM
jZCwAXV706g
Y4CRVppcuXw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu