Tibor

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
emma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0572
10-0572
Overige
Ja

Dit is toch wel een pracht-verschijning. Vermoedelijk is Tibor een ChowChow mix reu die helaas moest belanden in een staatsasiel in Portugal waar verzorging van de honden zeer slecht is. We kunnen beter zeggen; geen enkele verzorging en medeleven. Je mag blij zijn met een dak boven je hoofd. Gelukkig komen onze vrijwilligers van onze partner organisatie regelmatig een kijkje nemen zodat ze gauw kunnen ingrijpen. Tibor was de gelukkige! Hij vertoont goed gedrag, zowel naar zijn soortgenoten als naar mensen. Bij onze partner organisatie is hij helemaal in zijn hummetje tussen zijn dierenvriendjes.

Tibor is een ChowChow mix reu met een geschatte geboortedatum van 10 december 2020. Hij is ongeveer 50 centimeter hoog en weegt 28 kilo.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Emma Luitjes

Tibor

Tibor

Qfdt4Uu8S_I
Oy1CsTyNnLo
7rKF5qjfHtA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).