Telma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1170 (M)
50-1170 (M)
Overige
Ja

Dit kleine meisje is haar leven gestart in pech. Samen met haar moeder, broertjes en zusjes kwam ze in het staatsasiel in Roemenië terecht. Een kille, volle en ongelukkige plek en zeker geen plek voor pups om op te groeien. Telma en haar broertjes en zusjes mochten gelukkig mee met onze geweldige partner rescuer naar haar opvang. Hier zijn ze liefdevol opgevangen en hebben ze de zorg gekregen die ze nodig hadden. Zelfs truitjes zijn aangetrokken om de kou te trotseren.
Telma is een ongelofelijk lief en vrolijk meisje, met haar kwispel staartje rent ze rond om te spelen. Ook komt ze graag even kijken bij de vrijwilligers of er nog een knuffel te halen valt. Hoeveel beter de opvang waar ze nu verblijft ook is, het blijft geen ideale plek voor een pupje om op te groeien. Om deze reden hopen we dan ook dat Telma zo snel mogelijk kan vertrekken naar haar forever home in Nederland of België.
Telma is een mix teefje en we verwachten dat ze ongeveer 45cm groot zal worden. Telma is geboren op 15 augustus 2022. (12/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Telma

Telma

S7SUzoYGia0
q2iNXze8I90

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).