Teddy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
rogier@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1719 (M)
50-1719 (M)
Overige
Ja

Dit is Teddy!
Teddy is een heerlijk, enthousiast en vrolijk mannetje! Hij vindt het fantastisch om rond te rennen met zijn hondenvriendjes en tussendoor ook nog een knuffeltje te krijgen van de vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië.
Enthousiasme en een asiel is een slechte combinatie en we hopen dat dit prachtige kereltje snel een eigen mandje vindt waar hij veilig kan opgroeien tot een knappe kerel die met zelfvertrouwen de wereld tegemoet treedt, want één ding is zeker! Teddy is een welkome toevoeging aan uw huishouden!
Teddy kent alle nieuwe geluiden, geuren en gewoontes van zijn nieuwe thuis nog niet en het zou fijn zijn als hij de tijd krijgt om daar rustig aan te wennen. Dit is iets wat voor alle pups geldt die niets anders kennen dan het asielleven.
Teddy is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 januari 2023 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm.(08/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Teddy

Teddy

KR-6tN8aLkE
vvqR5fEVKvU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).