Tania

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1886 (M)
50-1886 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Tania, een schattige pup die op zoek is naar haar perfecte match. Met haar vrolijke en speelse persoonlijkheid zal ze ongetwijfeld een positieve energie in je leven brengen. Tania is een teefje dat sociaal is naar zowel mensen als andere honden, wat haar het perfecte maatje maakt voor een gezin met andere huisdieren.

Tania is niet alleen lief en speels, maar ook dapper en ondernemend. Ze heeft al een goede basis van zindelijkheid, maar ze moet nog leren om even alleen te kunnen zijn, verder socialiseren.

Tania verblijft in een gastgezin samen met andere honden, waar ze zich heeft kunnen ontwikkelen tot een geweldige metgezel. Nu is het tijd voor haar om een permanent thuis te vinden waar ze veel liefde en aandacht krijgt. Ben jij bereid om Tania alle liefde te geven die ze verdient?

Als je bereid bent om Tania een liefdevol thuis te bieden, dan zal ze je leven verrijken met haar aanstekelijke vreugde en liefde. Neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken met Tania en ontdek hoe ze jouw leven kan verbeteren!

Tania is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 9 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tania

Tania

R5BrfuEFjeQ
h3bC0J5MG10
38LyHQvdsaY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).