Tania

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0463 (M)
50-0463 (M)
Overige
Ja

Gevonden bij de vuilnisbelt in Roemenië. Maar sinds kort verblijf je bij een gastgezin in Nederland. Wat zijn we trots op jou, de eerste weken vond je alles super spannend en wilde je het liefst in huis blijven. Maar dankzij het geduld van het gastgezin en de enorme steun van de andere aanwezige honden vind jij je weg inmiddels. Wanneer er onbekende dingen zijn dan ben je wat voorzichtig maar zodra het vertrouwd voelt is het goed. Samen met de andere honden buiten wandelen aan de riem gaat goed, soms even een schrik als je iets hoort maar al snel wandel je weer lekker mee. Het gastgezin omschrijft jou als schattig, lief en vriendelijk. Je komt een aai over je bolleke halen. In de nacht slaap je heerlijk door in de bench en je bent helemaal zindelijk. Wat zoeken wij voor jou? Een baasje dat haar liefde kan bieden, vertrouwen en geduld om te wennen aan de nieuwe situatie. Maar wat ook belangrijk is, is een huis met een tuin en een thuis waar ook al een of meerdere stabiele honden aanwezig zijn.

Tania is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 11 november 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter. (07/22)

 

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Tania

Tania

NAZkg-sabvI
L38OR6hPBAk
9vbjWOdG0k0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu