Tania

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0463 (M)
50-0463 (M)
Overige
Ja

Geluk bij een ongeluk, samen met je mama, broertje en zusje werd je gevonden door een oplettende dame bij de vuilnisbelt in Roemenië. Je werd naar onze partner organisatie gebracht. Maar inmiddels heb je je koffertje kunnen pakken en verblijf je bij een gastgezin. Bij het gastgezin woon je samen met andere honden waar je het goed mee kan vinden. Je bent schattig, lief, komt om een aai over je bolleke halen maar toch vind je het soms spannend. Je kijkt dan even de kat uit de boom maar zodra je merkt dat het goed is overwint de nieuwsgierigheid. Wandelen aan de riem gaat ook steeds beter al moet je nog wennen aan alle geluiden. Je bent zindelijk en in de nacht slaap je lekker door in je bench. Voor jou zoeken we een baasje die met jou de wereld verder wil gaan verkennen maar vooral een thuis met een tuin. Tania zou heel graag een thuis willen waar ook al een andere stabiele hond aanwezig is.

Tania is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 11 november 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Tania

Tania

L38OR6hPBAk
eUTxMBQCwVI
9vbjWOdG0k0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu