Steff

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0321
40-0321
Overige
Ja

Knappe Steff kwam samen met zijn zusje Stella op latere leeftijd nog op straat te staan. Wat de reden ervan zal zijn, zullen we nooit weten. Wat we wel weten is dat de 2 voor hun 8 jarige leeftijd maar weinig kennen waardoor ze wat verlegen zijn en nog veel moeten ontdekken. Steff woont in huiselijke sfeer waar aan zijn socialisatie wordt gewerkt en met de katten kan hij prima door 1 deur. Voor Steff zoeken we een rustig huishouden waar hij samen met een baasje aan zijn zij in alle rust alles van het leven mag ontdekken.

Steff is een gecastreerde Kokoni mix reu met een geschatte geboortedatum van 21 oktober 2014, hij is ongeveer 38 centimeter hoog en weegt 7 kg.(10/22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 oktober 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Steff

Steff

Rg5fze5mOcI
K34AIRi_YTo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu