Stefan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0276
40-0276
Overige
Ja

Kijk dan toch wat een kleintje! Stefan werd samen met zijn broertje en zusje gevonden op straat op Lesbos. De 3 kleine hummeltjes werden door lieve mensen meegenomen naar het asiel en hier verblijven ze. Gelukkig hebben ze niks over gehouden aan hun avontuur. Samen met andere pups in het asiel spelen en ravotten ze er wat vanaf en hebben ze de grootste lol met elkaar. Echter lopen de temperaturen hard op, op het eiland en is voor alsnog de hoop gevestigd dat ze snel een koel mandje vinden.

Stefan is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2022 en hij is momenteel circa 25 cm hoog. Uiteraard zal hij nog wat groeien.

Stefan is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is veranderd. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Stefan straks weer aan zijn lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor zijn eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Stefan zoeken.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Stefan

Stefan

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu