Stefan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0276 (L)
40-0276 (L)
Overige
Ja

Kijk dan toch wat een kleintje! Stefan werd samen met zijn broertje en zusje gevonden op straat op Lesbos. De 3 kleine hummeltjes werden door lieve mensen meegenomen naar het asiel en hier verblijven ze. Gelukkig hebben ze niks over gehouden aan hun avontuur. Samen met andere pups in het asiel spelen en ravotten ze er wat vanaf en hebben ze de grootste lol met elkaar. Maar het zou natuurlijk het mooiste zijn als Stefan mag vertrekken naar Nederland, naar een eigen baasje, dat hem alles gaat leren wat van belang is voor dit kereltje. We hopen dan ook dat Stefan niet lang meer hoeft te wachten.

Stefan is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2022 en een verwachte eindhoogte van 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Stefan

Stefan

Kg_Vzg_VV8s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu