Sibel

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
griselda@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1107 (M)
50-1107 (M)
Overige
Ja

Onderweg naar gedumpte pups in een vuilnisbak in Zagreb zagen ze dit meisje een beetje verstopt langs de weg liggen. Mensen uit de buurt vertelde dat ze haar al wat langer hadden zien rondlopen. Ze had volgens hen pups maar al een aantal dagen leek ze te zoeken. Arme Sibel was waarschijnlijk op zoek naar haar pups maar die waren nergens mee te vinden. We hebben geen idee wat er met de kleintjes is gebeurd. Inmiddels is Sibel veilig in de opvang in Roemenië. Sibel is rustig en relaxt, ze ligt goed in de gemengde roedel, ze is vriendelijk en niet opdringerig naar mensen. Een heel lief en wat bescheiden meisje. Het is bijna triest om te zien hoe dit meisje opgaat in de massa honden. We hopen zo dat iemand dit lieve bescheiden sociale meisje op leeftijd ziet. Iemand die haar laat voelen hoe het is om geliefd te zijn.

Sibel is een gesteriliseerde teef met een geschatte geboortedatum van 7 december 2015 en ze is circa 45 centimeter hoog.(12/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 7 december 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Griselda Hollander

Sibel

Sibel

x_xfrB10QA4
1NlE1VzcZH4
mCbpBkVgAYQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).