Putzu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1389 (M)
50-1389 (M)
Overige
Ja

Dit kleintje zwierf op straat samen met zijn broertjes en zusjes. Amper een paar weken oud, sterk vermagerd en ziek. Gelukkig vond een lieve vrijwilliger van de partner rescue organisatie in Roemenië ze en nam ze mee. Daar mochten ze bij een foster bijkomen van hun ellendige start. Kleine Putzu geniet inmiddels weer van het leven en is zijn ellende start vergeten. Hij is een gezonde blije en enthousiaste pup die graag ravot en speelt met de andere pups. Putzu is een blij en vriendelijk mannetje dat uitstekend met alle soortgenoten om gaat. Kleine Putzu geniet ook van de aandacht van mensen. Hij zou heel graag een baasje krijgen om samen alles mee te ontdekken. Dit trouwe lieve knulletje hunkert naar een lieve baas.

Putzu is een reutje met een geschatte geboortedatum van 3 oktober 2022 en hij zal circa 45 centimeter hoog worden.(03/23)(03/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Putzu

Putzu

twPbObUp9ig
CMFEucV1IY4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu