Pietje

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1393 (M)
50-1393 (M)
Overige
Ja

Kleine Pietje, soms kan het zo makkelijk zijn. Pietje is een vrolijk en ongecompliceerd pupje. Hij kwam met zijn zusje in het asiel in Roemenië terecht. Daar had dit knulletje het zwaar, het asiel is allerminst een veilige en fijne plek voor kleintjes als Pietje. Gelukkig mocht Pietje naar een lieve foster toe. Daar leert dit mannetje hoe leuk en fijn het leven kan zijn. Hij geniet intens van het kroelen en knuffelen met de foster. Dit heeft hij zo moeten missen, het is aandoenlijk om te zien hoe hij ervan geniet. Met andere honden kan kleine Pietje prima overweg. Hij ravot lekker met de andere hondjes en gaat respectvol met ze om. Pietje is echt klaar om naar zijn forever home te gaan Een baasje met een hoop liefde en humor, want dat heeft Pietje zeker.

Pietje is een mix reutje geboren op 18 oktober 2022. Hij zal ongeveer 35cm hoog worden,

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Pietje

Pietje

NfeU0Yye_00
EeC79QrdMNQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu