Pepijn

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0705 (M)
50-0705 (M)
Overige
Ja

Pepijn, wat ben jij recht in mijn hart terechtgekomen! Toen de vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië samen met ons de kennel van Pepijn in kwam, zag ze meteen dat het niet goed ging met hem! Er werd meteen gehandeld en het bleek dat hij een zware longontsteking had. Toen ik even later ging kijken liep deze lieverd daar doelloos op de ziekenboeg rond, want zitten kon hij niet, liggen kon hij niet, want dan kreeg hij nog minder lucht. Hij kwam bij me en legde zijn hoofdje in mijn hand en zo staand sliep hij! Arme lieve Pepijn, mijn hart brak, zo ziek was hij. Maar gelukkig, door de goede zorg, knapte hij na een dag langzaam op en ontpopte hij zich tot een lieve, sociale, vriendelijke en aanhankelijke pup die het ook goed met de katten aldaar kan vinden. En wat ben ik blij dat hij weer helemaal opgeknapt is en kan vertrekken naar zijn forever mandje. Dit kleine, stoere en sterke vechtertje verdient dit!
Pepijn is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 20 april 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Pepijn

Pepijn

9AhK9A2J2XQ
Ug5ZRCNmaco

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).